Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, decoupage με χριστουγεννιάτικο μοτίβο σε μεταλλικό φαράσι..


Πρώτο καθαρά Χριστουγεννιάτικο σειμινάριο για φέτος! ... με την καθοδήγησή της Χριστίνας θα διακοσμήσουμε ένα μεταλλικό φαράσι για να στολίσει το τζάκι ή το σπίτι μας!

 
Θα μάθουμε να δουλεύουμε μεταλλικές επιφάνειες χρησιμοποιώντας χαρτοπετσέτες, πάστες, glitter, χρώματα και πολλά ακόμα υλικά! Επίσης θα δημιουργήσουμε εφέ χιονιού και 3d μοτίβα! Τέλος θα ενσωματώσουμε καλύτερα το μοτίβο μας ζωγραφίζοντας!

 
Όπως σε κάθε μας συνάντηση όλα τα υλικά περιλαμβάνονται στην τιμή και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία..


Ελεύθερη επιλογή μοτίβου ανάμεσα από 170 διαφορετικές Χριστουγεννιάτικες χαρτοπετσέτες

 
Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, 17:30 - 20:30

Κόστος συμμετοχής :  20 Ευρώ  


 Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015, κουτί με εφέ σκουριάς και μεταφορά εικόνας..

 Ακόμα ένα ολοκαίνουριο μάθημα στο Χειρο_ποιείν από την Χριστίνα!

Ελάτε να διακοσμήσουμε ένα κουτί 9 αφαιρούμενων θέσεων συνδυάζοντας πολλές διαφορετικές τεχνικές!!

Θα μάθουμε να κολλάμε και να ενσωματώνουμε χαρτιά decoupage και επίσης θα μάθουμε την τεχνική της μεταφοράς χαρτιού (transfer)! Επιπρόσθετα θα δουλέψουμε με πάστες, εφέ σκουριάς, χαρτονάκια, χρώματα και θα βάψουμε με την τεχνική shabby chic!!
 
Όπως σε κάθε μας συνάντηση όλα τα υλικά περιλαμβάνονται στην τιμή και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία..
 
Ελεύθερη επιλογή μοτίβου

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Σάββατο 21 Νοεμβρίου, 10:00 - 13:00

Κόστος συμμετοχής :  22 Ευρώ  


 Φυσικά όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με σπιτικό γλυκό και ζεστό καφέ!

 

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

 

Παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.    
Μην ξεχνάτε το αγαλματίδιο με powertex το Σάββατο 14 Νοεμβρίου!


 

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα μας τα νέα! Ενναλακτικά μπορείτε να επισκέπτεστε το blog μας ή να κανετε εγγρραφή στο newsletter του e-shop μας!

 
Τα έργα βρίσκονται στο κατάστημά μας για να μπορείτε να τα δείτε και από κοντά!
 0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου