Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Σάββατο 14 Νοεμβρίου, αγαλματίδιο 45 cm με powertex...


Το ερχόμενο Σάββατο 14 Νοεμβρίου μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα των Χριστουγέννων με ένα εντελώς διαφορετικό σεμινάριο..


 Με την καθοδήγησή της Χριστίνας και χρησιμοποιώντας τα υλικά του powertex θα κατασκευάσουμε από την αρχή μέχρι το τέλος ένα αγαλματίδιο 45 cm!!Πολύ εντυπωσιακό σε εμφάνιση αποτελεί πραγματικό έργο τέχνης, φτιαγμένο από εσάς!

Έχοντας σαν βάση το αγγελικό πρόσωπο της Marjani οι μαθητές μας θα έχουν 2 επιλογές : Να δημιουργήσουν έναν άγγελο φτιάχνοντας επιπλέον τα φτερά του ή μία κοπέλα με επιπλέον προσθήκη την εσάρπα..

Για να πάρετε μία μικρή γεύση η Χριστίνα κατασκεύασε δύο διαφορετικά αγαλματίδια όπως φαίνεται στις φωτογραφίες..

Φυσικά όλα τα υλικά περιλαμβάνονται στην τιμή και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία..

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Σάββατο 14 Νοεμβρίου, 10:00 - 13:00
 

Κόστος συμμετοχής :  28 Ευρώ  


Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

Παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.    

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα μας τα νέα! Ενναλακτικά μπορείτε να επισκέπτεστε το blog μας ή να κανετε εγγρραφή στο newsletter του e-shop μας!

 
Για σήμερα Τετάρτη  11 Νοεμβρίου και την διακόσμηση ενός άλμπουμ με scrapbooking έχουν μείνει ελάχιστες θέσεις..

Μείνετε κοντά μας καθώς ακολουθούν πολλά και διαφορετικά σεμινάρια με decoupage, easy painting, scrapbooking και powertex!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου