Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Πρώτο σεμινάριο στον καινούριο μας χώρο!!

Για αρκετές μέρες επικρατούσε μία αναστάτωση στο ΧΕΙΡΟ_ΠΟΙΕΙΝ.. άνθρωποι, έπιπλα και υλικά έμπαιναν και έβγαιναν στο κατάστημα και όλοι απορούσαν γιατί!



Ο λόγος......να βρεθεί και να ετοιμαστεί το μικρό του αδερφάκι για να υποδεχτεί τους μαθητές μας!!




Αυτός ο νέος χώρος δημιουργήθηκε με δύο σκοπούς.. πρώτον για να μπορούν οι συμμετέχοντες στα σεμινάριά μας να "δουλέψουν" μακριά από την φασαρία του καταστήματος σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο! Δεύτερον για να μενει περισσότερος χώρος στο κατάστημά μας ώστε να μπορούν οι πελάτες μας να δουν καλύτερα την τεράστια ποικιλία που διαθέτουμε σε υλικά χειροτεχνίας...


Στο σεμινάριο της περασμένης Τρίτης εγκαινιάσαμε αυτόν τον νέο χώρο, το μικρό αδερφάκι του ΧΕΙΡΟ_ΠΟΙΕΙΝ.. και αν κρίνουμε από τα χαμόγελα οι μαθητές μας έμειναν ευχαριστημένοι, γεγονός που μας ικανοποιεί και επιβραβεύει τους κόπους μας!!

Έχοντας συνηθίσει τελευταία να μας παρακολουθούν καταφέραμε να πιάσουμε έναν παπαράτσι, ο οποίος φωτογράφιζε το σεμινάριο μας από τον δρόμο(!) και έτσι μπορούμε να σας δείξουμε τις φωτογραφίες που του απόσπάσαμε!!




Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά όλους όσους συμμετέχουν στα μαθήματά μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια να πρωτοπορούμε και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι για τους μαθητές μας..


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου