Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Τρίτη 10 Μαρτίου, λαμπάδα και λαμπαδόκουτο με την τεχνική Decoscrap!!



Η Ανάσταση πλησιάζει και ένα σεμινάριο διακόσμησης Πασχαλινής λαμπάδας δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμά μας!!

Συνεχίζοντας να πρωτοπορούμε θα διακοσμήσουμε την λαμπάδα μας και το ξύλινο λαμπαδόκουτό της ώστε να φτιάξουμε ένα υπέροχο set, με την τεχνική του Decoscrap!!

Θα δουλέψουμε πάνω σε μία ξεχωριστή επίπεδη πλακέ λαμπάδα με την τεχνική decoscrap και θα μάθουμε να συνδυάζουμε χαρτοπετσέτες, πάστες, κορδέλες, υφάσματα, κορδόνια, χαρτιά , χαρτόνια, λινάτσες, διπλόκαρφα και πολλά άλλα μοναδικά υλικά!!!!




 Όλα αυτά φυσικά με την καθοδήγηση της Χριστίνας, στον ΝΕΟ μας χώρο!!

Σε μία προσπάθεια να κατεβάσουμε και άλλο το κόστος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν εάν θέλουν να διακοσμήσουν το λαμπαδόκουτο ή όχι!! Με λίγια λόγια όποιος το επιθυμεί μπορεί να διακοσμήσει μόνο την Πασχαλινή λαμπάδα..


Όπως σε κάθε μας συνάντηση παρέχουμε όλα τα υλικά και εργαλεία και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία!



ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΤΙΒΟΥ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΕΔΙΩΝ



Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τρίτη 10 Μαρτίου, 17:30-20:30


Κόστος συμμετοχής : 15 Ευρώ  για την λαμπάδα
                                    22 Ευρώ για την λαμπάδα και το λαμπαδόκουτο

Περιορισμένος αριθμός θέσεων


 
Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.     

 Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.  

 
Οι φωτογραφίες σε πολλές περιπτώσεις αδικούν τα έργα! Μην διστάσετε να περάσετε από το κατάστημά μας για να δείτε από κοντά το θέμα του σεμιναρίου ή να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες!!
 


 Στο παρακάτω link μπορείτε να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα μας!!

xeiropoiein-deco.gr 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου