Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστροφή στα θρανία...Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014!!


Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα για το καλοκαίρι, επιστρέφουμε και πάλι στα εργαστήριά μας!

Με την δική σας στήριξη καταφέρνουμε σε αυτές τις δύσκολες μέρες να φέρνουμε κοντά σας πολλές νέες και παλαιότερες τεχνικές, ιδέες, εργαλεία, υλικά και τεχνοτροπίες, που γεμίζουν τον χρόνο μας με εικόνες, χαμόγελα και ευχάριστη διάθεση!

Κοντά μας ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει την χαρά της δημιουργίας!!

 
Αυτοτελή σεμινάρια με πολλά διαφορερικά θέματα, κύκλοι μαθημάτων, δωρεάν παρουσιάσεις υλικών και παιδικά τμήματα θα συνθέσουν το παζλ του ερχόμενου χειμώνα! Όλα αυτά προσπαθώντας πάντα να έχουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές..



Αρχή λοιπόν την Τρίτη 7 Οκτωβρίου με το πιο βασικό και ταυτόχρονα σημαντικό μάθημα του decoupage!

Η πατίνα είναι το υλικό που αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να διορθώσει ένα μετριο έργο και αντίστοιχα να τελειοποιήσει ένα καλό έργο..




Σε μία τρίωρη δημιουργική συνάντηση θα διακοσμήσουμε ένα ξύλινο βαθύ κουτί με το μοτίβο και τα χρώματα της επιλογής μας. Στο σεμινάριο αυτό θα μάθουμε να επεξεργαζόμαστε την επιφάνεια μας με τα κατάλληλα υλικά, να κολλάμε τη χαρτοπετσέτα μας χωρίς ζάρες και να δουλεύουμε σωστά με όλα τα είδη πατίνας τελειοποιώντας το έργο μας!

Μια ιδανική εισαγωγή για τους αρχάριους και ένα πολύ σημαντικό μάθημα για όλους αυτούς που προσπαθόυν αλλά δεν τα καταφέρνουν με την πατίνα, αφού και θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο χρήσης και παλαίωσης με αυτήν.
Ελάτε να λύσουμε όλες τις απορίες και να εξοικοιωθούμε με αυτό το πολύ σημαντικό εργαλείο για την τεχνική Decoupage.



Όπως σε κάθε μας συνάντηση παρέχουμε όλα τα υλικά και εργαλεία και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία!

Ελεύθερη επιλογή μοτίβου

 Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου:  Τρίτη 7 Οκτωβρίου, 17:30-20:30


 Κόστος συμμετοχής :17 Ευρώ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.


Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου