Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Τελευταίο σεμονάριο για την φετινή χρονιά!!




Την περασμένη Τετάρτη 6 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το τελευταίο μας σεμινάριο για την φετινή χρονιά!.. Την πρώτη μας χρονιά στον Πειραιά!





Οι φίλοι μας βρήκαν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από την ζέστη και το άγχος της δύσκολης καθημερινότητας και όλοι μαζί περάσαμε ένα ακόμα χαρούμενο και δημιουργικό απόγευμα!

Τελειώνοντας αυτήν την πρώτη χρονιά μαθημάτων θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους εκτίμησαν την δουλειά μας και μας τίμησαν με την παρουσία, την συμμετοχή αλλά  και την δημιουργικοτητά τους!
Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να "καταπιαστούμε" με πολλά, διαφορετικά και ενδιαφέροντα θέματα και φυσικά με "γεμάτα" μαθήματα τα οποία θα μπορούσαν εκτός από το να γεμίσουν ευχάριστα τον χρόνο σας, να σας δώσουν πολλές και συνδιαστικές γνώσεις πάνω στις τεχνικές των decoupage, powertex, easy painting, scrapbooking και one stroke!




Φυσικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους δασκάλους Αρετή Τόρη, Βασίλη Κοντό και Ασημίνα Κωνσταντοπούλου που πλαισίωσαν την δική μας Χριστίνα Φλέσσα και μας προσέφεραν απλόχερα τις γνώσεις και τη φαντασία τους!!

Όπως και τις Μαριάννα Κοντόε και Μάγια Ζαγκόρσκα που πραγματοποίησαν αφιλοκερδώς δωρεάν παρουσιάσεις με ξεχωριστά θέματα για τους μαθητές μας!

Ραντεβού λοιπόν με ολοκαίνουρια μαθήματα και πολλές εκπλήξεις από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη!! Φυσικά δεν θα κάνουμε διακοπές όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι!!!
Μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε κανονικά τις αγορές σας από το φυσικό ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με εξαίρεση το διάστημα μεταξύ 7 και 21 Αυγούστου!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου