Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Προσεχώς το πρόγραμμα του Μαρτίου,,


Ο Φεβρουάριος (πρώτος μήνας μαθημάτων μας), φτάνει στο τέλος του και προετοιμαζόμαστε ώστε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα του Μαρτίου..

Ένα πρόγραμμα που θα πλησιάζει πολύ περισσότερο σε όσα ονειρευόμαστε να κάνουμε και ελπίζουμε να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μας φίλους!



Η Χριστίνα ετοιμάζει για εσάς πολλά και διαφορετικά θέματα πάνω στο decoupage, το powertex, το decoscrap, το easy painting  καθώς και το πρώτο σεμινάριο για αρχαρίους αλλά δεν θα σταματήσουμε εκεί!!

Πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες και φίλοι μας θα συμπληρώσουν το πρόγραμμά μας και θα κάνουν τον ελεύθερο χρόνο σας ακόμα πιο δημιουργικό και ευχάριστο!

Μέσα στον Μάρτιο λοιπόν θα πραγματοποιήσουμε μία δωρεάν παρουσίαση των προιόντων και υλικών του powertex με την αποκλειστική αντιπρόσωπο Ελλάδας και Κύπρου, κα Μαριάννα Κοντοέ!
Η Χριστίνα μας είναι άριστος γνώστης του powertex και κάτοχος του σχετικού master αλλά δεν υπάρχει κανένας πιο κατάλληλος να μας δείξει τις δυνατότητές του από την Κυρία Κοντοέ..

Ακόμα, οι δάσκαλοι του εργαστηρίου Decomagia Βασίλης Κοντός και Αρετή Τόρη θα πραγματοποίηοσυν μαθήματα στο εργαστήριό μας!

Τέλος στα μέσα του μήνα θα ξεκινήσουμε μαθήματα One Stroke με την κορυφαία δασκάλα και μία από τους 3 αποκλειστικούς συνεργάτες της Donna Dewberry στην Ευρώπη, Ασημίνα Κωνσταντοπούλου..

Φυσικά δεν ξεχάσαμε τη Λευκάδα μας και θα βρεθούμε εκεί για ένα μάθημα στις 13 του μήνα, προσπαθώντας να καλύψουμε το χαμένο χρόνο από τις απεργίες!

Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε συμπληρωσει το ημερολόγιο μας για να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!

Μείνετε κοντά μας για ενημερώνεστε για το πρόγραμμα και όλα τα νέα μας..






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου