Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, μεγάλη, σεμινάριο ρετρό κλειδοθήκη στο εργαστήρι της Λευκάδας..


Όπως σας είχαμε προαναγγείλει θα πραγματοποιήσουμε 2 σεμινάρια στο κατάστημα της Λευκάδας την Κυριακή 7 και την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου..
  
Από τις 15 θα ξεκινήσουμε τα μαθήματα και στο νέο εργαστήρι του Πειραιά.. (θα αναρτήσουμε πλήρες πρόγραμμα εντός της επόμενης εβδομάδας)..Για την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου λοιπόν, η Χριστίνα ετοίμασε μία ξεχωριστή ρετρό κλειδοθήκη..

Θα μάθουμε διάφορες τεχνικές παλαίωσης και θα δείξουμε για πρώτη φορά πως να κάνουμε τα πέταλα των λουλουδιών των δημιουργιών μας να δείχνουν ανάγλυφα και με βάθος..

Μέσα σε μία τρίωρη δημιουργική συνάντηση οι συμμετέχοντες θα έχουν στην διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά για να φτιάξουν το δικό τους έργο από την αρχή μέχρι το τέλος.. φυσικά με την καθοδήγησή της Χριστίνας..

Ελεύθερη επιλογή μοτίβου

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, 17:30-20:30

Κόστος συμμετοχής : 24 €

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

Παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.


Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα μας τα νέα! Ενναλακτικά μπορείτε να επισκέπτεστε το blog μας ή να κανετε εγγρραφή στο newsletter του e-shop μας!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου