Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016, decoupage σε υφασμάτινο μαξιλάρι 40*40 cm..


Οπως σας είχαμε προαναγγείλει εκτός από το σεμινάριο του Σαββάτου  9 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσουμε ακόμα ένα μάθημα την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου..
Μετά από αυτές τις δύο συναντήσεις θα επιστρέψουμε και πάλι τον Φεβρουάριο με νέα θέματα..Επιλέξαμε λοιπόν ένα διαφορετικό θέμα και πολύ ωραίο θέμα που δεν πιάνουμε πολύ συχνά..


Ελάτε να διακοσμήσουμε μαζί από την αρχή μέχρι το τέλος ένα μεγάλο υφασμάτινο μαξιλάρι (40*40 cm), χρησιμοποιώντας υλικά αποκλείστικά για ύφασμα.

Το μαξιλάρι μας, αν και 100% χειροποίητο, θα είναι απόλυτα κατάλληλο για χρήση και θα μπορεί να πλυθεί ακόμη και στο πλυντήριο..

Μέσα σε μία τρίωρη δημιουργική συνάντηση οι συμμετέχοντες θα έχουν στην διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά για να φτιάξουν το δικό τους έργο από την αρχή μέχρι το τέλος.. φυσικά με την καθοδήγησή της Χριστίνας..
Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία, καθώς και το κάλυμμά του μαξιλαριού. 
Το μόνο κομμάτι που δεν περιλαμβάνεται είναι το εσωτερικό του μαξιλαριού.

 Ελεύθερη επιλογή μοτίβουΗμερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, 17:30-20:30

Κόστος συμμετοχής : 20 €
Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με σπιτικό γλυκό και ζεστό καφέ!

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

Παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση. 

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα μας τα νέα! Ενναλακτικά μπορείτε να επισκέπτεστε το blog μας ή να κανετε εγγρραφή στο newsletter του e-shop μας!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου