Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, παλαίωση χάρτινης εικόνας σε ξύλινο τρίπτυχο με decoupage..


Λίγες συναντήσεις έμειναν ακόμα μέχρι το διάλειμμα των εορτών και συνεχίζουμε να γεμίζουμε το πρόγραμμά μας με πρωτότυπες δημιουργίες..




 Ελάτε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου να διακοσμήσουμε μαζί από την αρχή μέχρι το τέλος ένα εντυπωσιακό ξύλινο τρίπτυχο με παλαίωση χάρτινης εικόνας..








Μεταξύ άλλων θα χρησιμοποιήσουμε κερί, πατίνες, χαρτιά και ένα ακόμα νέο υλικό παλαίωσης..



Όπως σε κάθε μας συνάντηση παρέχουμε όλα τα υλικά και εργαλεία και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία..

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, 17:30 - 20:30



Κόστος συμμετοχής :  19 Ευρώ  




Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, βιβλίο με powertex, powerprint και decoupage..


Ελάτε να μάθετε πως μεταμορφώνουμε ένα οποιοδήποτε παλιό βιβλίο σε πραγματικό έργο τέχνης .. φυσικά με την καθοδήγηση της Χριστίνας..

Σε μία "γεμάτη" δημιουργική συνάντηση θα χρησιμοποιήσουμε πολλά υλικά και εργαλεία του decoupage, του powertex και μεταφορά εικόνας με το powerprint για να διακοσμήσουμε το βιβλίο σύμφωνα με το δικό μας γούστο!




Πρόκειται για ένα πολύ ωραίο και ξεχωριστό σεμινάριο καθώς το βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους που μόνο η φαντασία μας μπορεί να περιορίσει..






Όπως σε κάθε μας συνάντηση παρέχουμε όλα τα υλικά και εργαλεία και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία..

Ελεύθερη επιλογή μορίβου από μεγάλη γκάμα σχεδίων

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, 10:00 - 13:00

Κόστος συμμετοχής :  22 Ευρώ  

 

Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με σπιτικό γλυκό και ζεστό καφέ!

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

Παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.   


Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα μας τα νέα! Ενναλακτικά μπορείτε να επισκέπτεστε το blog μας ή να κανετε εγγρραφή στο newsletter του e-shop μας!

Τα έργα βρίσκονται στο κατάστημά μας για να μπορείτε να τα δείτε και από κοντά!  


 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου