Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, decoupage σε ένα ξύλινο κουτί - μπαουλάκι..


Τελευταίο σεμινάριο για το 2015 στο εργαστήρι μας!!Ελάτε να αποχαιρετίσουμε το 2015 με την διακόσμηση ενός ξεχωριστού ξύλινου κουτιού με πολλές διαφορετικές τεχνικές!


 Με την καθοδήγησή της Χριστίνας θα παίξουμε με διάφορα χρώματα, χαρτοπετσέτες, πηλό, χαρτί decoupage, καλούπια,  πατίνες, κερί παλαίωσης, δαντέλες και πολλά ακόμα υλικά και εργαλεία..

Θα μάθουμε να παλαιώνουμε το αντικείμενό μας με δύο διαφορετικούς τρόπους, να κολλάμε χαρτοπετσέτα χωρίς ζάρες σε μεγάλη επιφάνεια, να κάνουμε φωτοσκιάσεις με πατίνες και θα δούμε πως φτιάχνουμε χειροποίητα στοιχεία με πηλό..Όπως σε κάθε μας συνάντηση παρέχουμε όλα τα υλικά και εργαλεία και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία..Ελεύθερη επιλογή μοτίβου

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, 10:00 - 13:00


Κόστος συμμετοχής :  24 Ευρώ  

Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με σπιτικό γλυκό και ζεστό καφέ!Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

Παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση. 
  Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα μας τα νέα! Ενναλακτικά μπορείτε να επισκέπτεστε το blog μας ή να κανετε εγγρραφή στο newsletter του e-shop μας!

Τα έργα βρίσκονται στο κατάστημά μας για να μπορείτε να τα δείτε και από κοντά!  


 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου