Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, γυάλινη πιατέλα με ανάποδη τεχνική decoupage και πάστα κρακελέ..



Τελευταίο Χριστουγεννιάτικο σεμινάριο για το 2015..

Η Χριστίνα ετοίμασε για αυτό το μάθημα μία γυάλυνη πιατέλα 30*30 cm, που θα κάνει το γιορτινό σας τραπέζι να ξεχωρίσει και θα την διακοσμήσουμε μαζί από την αρχή μέρχρι το τέλος!!



Η ανάποδη τεχνική decoupage χρησιμοποιείται κυρίως σε γυάλινα αντικείμενα και μας παρέχουν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. 
Η επιφάνεια της πιατέλας που χρησιμοποιούμε (δηλαδή το πάνω μέρος) παραμένει ανέπαφη, με αποτέλεσμα να είναι κατάλληλη για χρήση, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος φθοράς του έργου μας!!

 

Όπως σε κάθε μας συνάντηση παρέχουμε όλα τα υλικά και εργαλεία και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία..  

Φυσικά εάν κάποιος δεν θέλει Χριστουγεννιάτικο μοτίβο μπορεί να επιλέξει κάτι άλλο..

 
  
Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, 17:30 - 20:30 

Κόστος συμμετοχής :  22 Ευρώ  

Ελεύθερη επιλογή μοτίβου από ριζόχαρτα Napkin Stamperia 

Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με σπιτικό γλυκό και ζεστό καφέ!

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

Παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.   



Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα μας τα νέα! Ενναλακτικά μπορείτε να επισκέπτεστε το blog μας ή να κανετε εγγρραφή στο newsletter του e-shop μας!

Τα έργα βρίσκονται στο κατάστημά μας για να μπορείτε να τα δείτε και από κοντά!  
 


Μην ξεχνάτε το σεμινάριο του Σαββάτου, διακόσμηση βιβλίου με powertex, powerprint και decoupage καθώς και το ότι την Κυριακή θα βρισκόμαστε στο Περί Τέχνης στην Πρέβεζα για το Χριστουγεννιάτικο φαράσι..





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου