Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015, κουτί 9 θέσεων με εφέ σκουριάς και μεταφορά εικόνας..


Το ερχόμενο Σάββατο 21 Νοεμβρίου λάτε να διακοσμήσουμε ένα κουτί 9 αφαιρούμενων θέσεων συνδυάζοντας πολλές διαφορετικές τεχνικές!!















Με την καθοδήγησή της Χριστίνας θα μάθουμε να κολλάμε και να ενσωματώνουμε χαρτιά decoupage και επίσης θα μάθουμε την τεχνική της μεταφοράς χαρτιού (transfer)!!


Επιπρόσθετα θα δουλέψουμε με πάστες, εφέ σκουριάς, χαρτονάκια, χρώματα και θα βάψουμε με την τεχνική shabby chic!!

Φυσικά όπως σε κάθε μας συνάντηση όλα τα υλικά περιλαμβάνονται στην τιμή και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία..


 
Ελεύθερη επιλογή μοτίβου

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Σάββατο 21 Νοεμβρίου, 10:00 - 13:00

Κόστος συμμετοχής :  22 Ευρώ  

 

Όπως ήδη γνωρίζετε όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με σπιτικό γλυκό και ζεστό καφέ!

Μην ξεχνάτε την μοναδική μας προσφορά.. μόνο για τους μαθητές μας και μόνο για την ημέρα του σεμιναρίου..
Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να επαναλάβει την κατασκευή στο σπίτι του μπορεί να αγοράσει τα υλικά του σεμιναρίου με έκπτωση 10%..

 
 
 

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.
 
 
 
 Παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.    

 

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα μας τα νέα! Εναλλακτικά μπορείτε να επισκέπτεστε το blog μας ή να κανετε εγγρραφή στο newsletter του e-shop μας!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου