Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, μεταμόρφωση με decoupage ενός ποτηριού σε κηροπήγιο για το γιορτινό μας τραπέζι..Υπoδεχόμαστε τον Δεκέμβρη  με δύο ακόμα πολύ ξεχωριστά σεμινάρια..
Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου θα διακοσμήσουμε ένα ποτήρι και

το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου θα διακοσμήσουμε ένα τεράστιο καμβά 50*70cm με easy painting και mixed mediaΜεταμόρφωση με decoupage ενός ποτηριού σε κηροπήγιο για το γιορτινό μας τραπέζι..

Ένα ακόμα Χριστουγεννιάτικο σεμινάριο με την καθοδήγησή της Χριστίνας..
συνεχίζουμε με  την δημιουργία ξεχωριστών αντικείμενων που θα κάνουν τον χώρο σας να ξεχωρίσει ΚΑΙ αυτά τα Χριστούγεννα!! 

 

 

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε πως να μεταμορφώνουμε ένα κοινό ποτήρι σε ενα υπέροχο κηροπήγιο!!
 

 

Σε μία τρίωρη δημιουργική συνάντηση θα μάθουμε να δουλεύουμε σε γύαλινες επιφάνειες χρησιμοποιώντας πολλές διαφορετικές πάστες, χρώματα, ριζόχαρτα, περιγράμματα, διακοσμητικές πέτρες και πολλά ακόμα υλικά και εργαλεία..
 

 

Φυσικά όλα τα υλικά και εργαλεία περιλαμβάνονται στην τιμή και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φυγουν με το δικό τους κηροπήγιο..

Ελεύθερη επιλογή μοτίβου

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, 17:30 - 20:30Κόστος συμμετοχής :  18 Ευρώ   
 


 
Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, καμβάς 50*70cm με easy painting και mixed media

Ένα ακόμα ολοκαίνουριο σεμινάριο στο εργαστήριό μας από την Χριστίνα..

Σε μία δημιουργική συνάντηση που θα διαρκέσει τουλάχιστον 3,5 ώρες θα ζωγραφίσουμε έναν υπέροχο, τεράστιο καμβά!!

 
Εκτός από το μοτίβο θα δουλέψουμε με 3 ειδών πάστες, χαρτιά, εφημερίδες, ακρυλικά χρώματα, glitter, περιγράμματα, χρώματα mist και πολλά πολλά ακόμα!!!


 

Μην αγχωθείτε επειδή μιλάμε για ζωγραφική! .. Όπως προδίδει και το όνομά της πρόκειται για "εύκολη" ζωγραφικη!!

Χρειάζεται μόνο δημιουργική διάθεση και φαντασία.. όλα τα υπόλοιπα θα σας τα διδάξει η Χριστίνα! Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, 10:00-13:30

 Κόστος συμμετοχής :  29 Ευρώ

Όπως σε κάθε μας συνάντηση όλα τα υλικά και εργαλεία περιλαμβάνονται στην τιμή..

Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να βρίσκονται στο εργαστήριό μας από τις 09:50, καθώς έχουμε πάρα πολλά πράγματα να κάνουμε και πρέπει να ξεκιμήσουμε στην ώρα μας!!Επίσης καλούνται να φέρουν εφημερίδες, χαρτιά (απλά και όχι decoupage) ή και περιοδικά της επιλογής τους για να χρησιμοποιήσουν στον δικό τους καμβά!
Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με σπιτικό γλυκό και ζεστό καφέ!

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

Παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.   


Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα μας τα νέα! Ενναλακτικά μπορείτε να επισκέπτεστε το blog μας ή να κανετε εγγρραφή στο newsletter του e-shop μας!

Τα έργα βρίσκονται στο κατάστημά μας για να μπορείτε να τα δείτε και από κοντά!  


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου