Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, άλμπουμ scrapbooking..

Το κρύο και οι βροχές διαδέχονται την ζέστη και τις λιακάδες και έτσι σιγά σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα..




Ο μεγάλος αριθμός διαφορετικών θεμάτων που έχει ετοιμάσει η Χριστίνα για εσάς μας "υποχρεώνει"(!) να βάλουμε στο πρόγραμμα μας 2 σεμινάρια την εβδομάδα..

Φυσικά το κάθε μάθημα θα έχει εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο και έτσι θα μπορέσετε να μάθετε πολλά διαφορετικά πράγματα!!



Δεν θα αασχοληθούμε μόνο με Χριστουγεννιάτικα θέματα, ούτε φυσικά μόνο με το decoupage..

Εκτός από το αγαπημένο μας decoupage θα μάθουμε ακόμα τα μυστικά των scrapbooking, powertex και easy painting!!!

Όπως πάντα φέρνουμε πρώτοι όλες τις νέες τάσεις  αποκλειστικά για εσάς!!

Φυσικά το ταξίδι μας στα μυστικά των hobbies δεν σταματά εκεί! Με περισσότερους από 4500 μοναδικούς κωδικούς, το κατάαστημά μας αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό για όσους ασχολούνται με το decoupage, το powertex, το scrapbooking και όχι μόνο!


Τετάρτη 11 Νοεμβρίου....
 
Ελάτε να διακοσμήσουμε μαζί από την αρχή μέχρι το τέλος ένα άλμπουμ φωτογραφιών, μαθαίνοντας την τεχνική του scrapbooking!!
 
Με την καθοδήγησή της Χριστίνας θα μάθετε να συνδυάζετε τα χρώματα, με χαρτιά scrapbooking, τρισδιάστατα μοτίβα, λουλούδια, χαρτόνια, διπλόκαρφα, κορδέλες, κοπτικά, δαντέλες, διακορεφτές και πολλά ακόμα!!
 
Φυσικά στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία..το δικό τους χειροποίητο άλμπουμ!!
 
Ελεύθερη επιλογή μοτίβου..
 
Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, 17:30 - 20:30
 

Κόστος συμμετοχής :  21 Ευρώ 
 
 
 Σάββατο 14 Νοεμβρίου...

Πρώτο σεμινάριο με Χριστουγεννιάτικο θέμα για φέτος!! Ένα ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό μάθημα από τα χέρια της Χριστίνας!!

Μαθαίνοντας να χρησιμοποιούμε τα υλικά του powertex θα φτιάξουμε ένα άγαλμα - άγγελο 45 cm!!

Στις φωτογραφίες βλέπετε δύο αγάλματα.. η μία επιλογή είναι να φτιάξετε τον άγγελο..
Για όσους όμως δεν θέλουν να περιοριστούν σε ένα εποχικό θέμα υπάρχει και δεύτερη λύση! Μπορείτε  να φτιάξετε μία κοπέλα με την εσάρπα της!!

 
Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Σάββατο 14 Νοεμβρίου, 10:00 - 13:00
 

Κόστος συμμετοχής :  28 Ευρώ

 


Όλα τα υλικά και εργαλεία περιλαμβάνονται στην τιμή..

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

Παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.    


Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα μας τα νέα! Ενναλακτικά μπορείτε να επισκέπτεστε το blog μας ή να κανετε εγγρραφή στο newsletter του e-shop μας!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου