Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Σεμινάρια Powertex στη Λευκάδα από την Μαριάννα Κοντοέ!



Όπως σας είχαμε προαναγγείλει, εκτός από τη δωρεάν παρουσίαση των υλικών του POWERTEX (Σάββατο 31 Οκτωβρίου 11 το πρωί), η κα Μαριάννα Κοντοέ θα μας κάνει την τιμή να πραγματοποιήσει και δύο σεμινάρια στο εργαστήριό μας (Κυριακή 1 Νοεμβρίου)!!

Τα σεμινάρια θα είναι αυτοτελή και οι εγγραφές σε αυτά γίνονται εντελώς ανεξάρτητα από την δωρεάν παρουσίαση. Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να παρακολουθήσει μπορεί και τα δύο μαθήματα.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Κοντοέ έχει ορίσει για τα σεμινάρια της στο εργαστήριό μας φιλικές τιμές, πολύ χαμηλότερες από τις τιμές που δουλεύει στο δικό της εργαστήριο, καθώς το κόστος των υλικών είναι αρκετά υψηλό..

Κυριακή 11 το πρωί.. ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟΙ 50 cm..


Μεταμόρφωση ενός μεγάλου, στρογγυλού φελιζόλ  σε ένα πανέμορφο ρολόι τοίχου από την αρχή μέχρι το τέλος..

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Κυριακή 1 Νοεμβρίου, 11:00 το πρωί..

Κόστος συμμετοχής : 45 Ευρώ



Περιορισμένος αριθμός θέσεων
  







Κυριακή 5 το απόγευμα.. Σετ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ (βραχιόλι και σκουλαρίκια)..

Πολλές φορές μας έχετε ζητήσει σεμινάριο κοσμήματος! Τώρα ήρθε η στιγμή!
Θα δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό σετ κοσμημάτων, ξεκινώντας πραγματικά από το μηδέν!!
Ένα μοναδικό σεμινάριο που απευθύνεται σε όσους κατασκευάζουν κοσμήματα αλλά όχι μόνο! Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλές ξεχωριστές κατασκευές!





Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Κυριακή 1 Νοεμβρίου, 5 το απόγευμα..

Κόστος συμμετοχής : 25 Ευρώ




Περιορισμένος αριθμός θέσεων


Τα μαθήματα θα γίνουν στο εργαστήριό μας με την μοναδική καθοδήγηση της κυρίας Κοντοέ, κάτι που αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς και την πόλη μας! Φυσικά στο κόστος περιλαμβάνονται όλα τα υλικά και ο καθένας θα φύγει με την δική του δημιουργία!!

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα μας τα νέα.. Εναλλακτικά μπορείτε να επισκέπτεστε το blog ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα..




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου