Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Τετάρτη 4 και Σάββατο 7 Νοεμβρίου, γυάλινο ανάγλυφο μπουκάλι με βάθος...


Την επόμενη Τετάρτη 28 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιήσουμε κάποιο σεμινάριο!






Θα σας αφήσουμε(!!) να απολαύσετε την αργία της εθνικής επετείου και θα επανέλθουμε δυναμικά το Σαββατοκύριακο με την δωρεάν παρουσίαση και τα σεμινάρια του powertex και της Κοντοέ!!



Πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν ήδη πολλές κρατήσεις και όποιος ενδιαφέρεται για τις παραπάνω εκδηλώσεις πρέπει να βιαστεί να κρατήσει την θέση του!!


Το επόμενό μας ραντεβού με την Χριστίνα έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη  4 Νοεμβρίου..

Τα γνωστά μας πια, γυάλινα μπουκάλια αποτελούν ένα από τα αγαπημένα "θέματα" των δημιουργών, καθώς είναι εύκολο και κυρίως οικονομικό για οποιονδήποτε να τα προμηθευτεί!
Στο σεμινάριο αυτό θα σας μάθουμε να επεξεργάζεστε αυτά τα μπουκάλια και να τα διακοσμείτε με την τεχνική του decoupage. 



Θα μετατρέψουμε ένα κοινό γυάλινο μπουκάλι ποτού σε μοναδικό έργο τέχνης.. Θα δουλέψουμε την επιφάνειά μας "εσωτερικά" και "εξωτερικά", ώστε στο τέλος το έργο μας να δείχνει να έχει βάθος..

Σε ακόμα μία τρίωρη δημιουργική συνάντηση θα μάθουμε να παίζουμε με χρώματα, ριζόχαρτα, πατίνες, 2 ειδών πάστες, δαντέλες και πολλά διαφορετικά εργαλεία..!

Όπως πάντα οι συμμετέχοντες θα φύγουν στο τέλος με την δική τους ξεχωριστή δημιουργία!


Ζεστός καφές και σπιτικό γλυκό θα κάνουν την παρέα μας ακόμα πιο ευχάριστη.. 

Ελεύθερη επιλογή μοτίβου.. ανάμεσα από 230 διαφορετικά ριζόχαρτα ITD

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και Σάββατο 7 Νοεμβρίου, 17:30 - 20:30 και 10:00 - 13:00..

Κόστος συμμετοχής :  17 Ευρώ





Περιορισμένος αριθμός θέσεων
 

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.


Παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.    


Το έργο του σεμιναρίου θα βρίσκεται στο εργαστήριό μας σε περίπτωση που θέλετε να το δείτε από κοντά..



Παρακαλούμε να κρατάτε μαζί σας ένα διάφανο μπουκάλι της επιλογής σας (κανονικού μεγάθους) άδειο και καθαρισμένο.. 

Εάν κάποιος δεν μπορέσει να βρει θα του παρέχουμε εμείς μπουκάλι. Ο λόγος που σας ζητάμε να φέρετε δικό σας είναι να σας αρέσει το σχέδιό του!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου