Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, μεταμόρφωση παλέτας σε ρολόι country style..


Οι βροχές ξεκίνησαν αλλά αυτό δεν πτόησε τους φίλους του Χειρο_ποιείν που μας τίμησαν με την παρουσία τους και σήμερα.. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζετε να μας στηρίζετε για 4η σεζόν και από την πλευρά μας προσπαθούμε να σας το ανταποδώσουμε φτιάχνοντας έναν χώρο που θα μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς "δημιουργούς"..







Υπενθυμίζουμε για όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν σήμερα ότι το πρώτο μας σεμινάριο θα επαναληφθεί και αύριο στις 17:30..

Προχωράμε στο επόμενο σεμινάριο decoupage λοιπόν.. το δεύτερο για την τέταρτή μας χρονιά!


Με την καθοδήγησή της Χριστίνας θα μεταμορφώσουμε μία απλή ξύλινη παλέτα σε ρολόι country style..

Θα χρησιμοποιήσουμε χαρτοπετσέτες, κρακελέ 1 συστατικού, πάστες, inka gold και πολλά ακόμη υλικά!! Στο τέλος θα φωτοσκιάσουμε το έργο μας χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά τα νέα χρώματα - σκόνες Panpastel!! Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και πολύ πιο εύκολη εφαρμογή από τις φωτοσκιάσεις πιτόρικο με ακρυλικά χρώματα..

Στην τρίωρη αυτή δημιουργική συνάντηση οι συμμετέχοντες θα εχουν στην διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία για να φτιάξουν το δικό τους ξεχωριστό ρολόι τοίχου!!


Φυσικά στο τέλος ο καθένας θα φύγει με την δική του δημιουργία...

Ζεστός καφές και σπιτικό γλυκό θα κάνουν την παρέα μας ακόμα πιο ευχάριστη.. 



Ελεύθερη επιλογή μοτίβου.. ανάμεσα από 500 διαφορετικές χαρτοπετσέτες..


Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, 17:30 - 20:30..

Κόστος συμμετοχής : 19 Ευρώ


Περιορισμένος αριθμός θέσεων
 

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.
 
Παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.       



Το έργο του σεμιναρίου θα βρίσκεται στο εργαστήριό μας σε περίπτωση που θέλετε να το δείτε από κοντά..

Μην ξεχνάτε την μοναδική μας προσφορά η οποία θα ισχύσει και για την φετινή χρονιά! Αποκλειστικά για τους μαθητές μας και μόνο για την ημέρα του σεμιναρίου.. Παρέχεται έκπτωση 10% στα υλικά του ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ για όσους θέλουν να επαναλάβουν το έργο στο σπίτι τους!! 

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα μας τα νέα.. Εναλλακτικά μπορείτε να επισκέπτεστε το blog ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα..




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου