Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, πρώτο σεμινάριο decoupage για την σεζόν 2015-2016!!



Το καλοκαίρι σιγά σιγά μας αφήνει. οι πρώτες βροχές ήδη ξεκίνησαν και πρεπει σιγά σιγά και εμείς αν μπούμε και πάλι στους χειμωνιάτικους ρυθμούς..



Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου λοιπόν ξεκινάει ο φετινός μας κύκλος σεμιναρίων..

Με την καθοδήγησή της Χριστίνας θα διακοσμήσουμε εσωτερικά και εξωτερικά ένα υπέροχο κουτί σε σχήμα βιβλίου..

Θα μάθουμε να παλαιώνουμε και να ενσωματώνουμε το μοτίβο μας με ακρυλικά χρώματα και να χρησιμοποιούμε μεταξύ άλλων ριζόχαρτα napkin stamperia, πάστες, stencils, πινέλα χρώματα και πολλά ακομη υλικά..


Στην τρίωρη αυτή δημιουργική συνάντηση οι συμμετέχοντες θα εχουν στην διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία για να φτιάξουν το δικό τους ξεχωριστό κουτί! Φυσικά στο τέλος ο καθένας θα φύγει με την δική του δημιουργία..


Ελεύθερη επιλογή μοτίβου από μεγάλη ποικιλία

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, 17:30 - 20:30
 
 Κόστος συμμετοχής : 19 Ευρώ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων
 

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.
 
Παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.      



Το έργο του σεμιναρίου θα βρίσκεται στο εργαστήριό μας σε περίπτωση που θέλετε να το δείτε από κοντά.. 

  

Μην ξεχνάτε την μοναδική μας προσφορά η οποία θα ισχύσει και για την φετινή χρονιά! Αποκλειστικά για τους μαθητές μας και μόνο για την ημέρα του σεμιναρίου.. Παρέχεται έκπτωση 10% στα υλικά του ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ για όσους θέλουν να επαναλάβουν το έργο στο σπίτι τους!! 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου