Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, καράφα με decoupage και πηλό!!


Τελευταίο σεμινάριο για την φετινή σεζόν..




Άλλη μία χρονιά σεμιναρίων φτάνει στο τέλος της!! Η ΤΡΙΤΗ μας χρονιά.. Χάρη στην εμπιστοσύνη των μαθητών μας η τρίτη αυτή σεζόν σεμιναρίων ήταν καλύτερη από κάθε προηγούμενη..

Όλοι μαζί περάσαμε έναν δημιουργικό χειμώνα, γεμάτο χρώματα, χαμόγελα, ιδέες και πολλές μοναδικές κατασκευές..

Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να προσφέρουμε όσο περισσότερα μπορούσαμε στις πιο καλύτερες δυνατές τιμές και η ανταπόκριση ήταν η αναμενόμενη...

Με την καθοδήγησή της Χριστίνας πολλοί διαφορετικοί μεταξύ τους άνθρωποι έγιναν φίλοι, μαθαίνοντας να δημιουργούν ξεχωριστά έργα από το τίποτα!!

Η έλευση του καλοκαιριού, αλλά και του πρώτου παιδιού της "δασκάλας" μας υποχρεώνουν να τελείωσουμε τώρα τον κύκλο των μαθημάτων μας!

Συνέχεια λοιπόν μετά το καλοκαίρι με νέες ακόμα πιο φρέσκες δημιουργίες!!

Για το τέλος κρατήσαμε ένα υπέροχο σεμινάριο στο οποίο θα συνδυάσουμε παλιές και εντελώς καινούριες τεχνικές!!

Έλάτε λοιπόν να μεταμορφώσουμε μαζί, από την αρχή μέχρι το τέλος, μία γυάλινη καράφα σε ένα ξεχωριστό έργο τέχνης, συνδυάζοντας διάφορες τεχνικές του decoupage με πηλό της FIMO!

Στην τελευταία μας τρίωρη δημιουργική συνάντηση για φέτος, οι συμμετέχοντες θα εχουν στην διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία για να φτιάξουν την δική τους ξεχωριστή καράφα! Φυσικά στο τέλος ο καθένας θα φύγει με την δική του δημιουργία.. αλλά και με ένα ΔΩΡΑΚΙ από εμάς!!

Ελεύθερη επιλογή μοτίβου

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Παρασκευή 29 Μαΐου, 11 το πρωί

Κόστος συμμετοχής : 22 Ευρώ
 


Περιορισμένος αριθμός θέσεων
 

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.


Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.



Μην ξεχνάτε την μοναδική μας προσφορά, αποκλειστικά για τους μαθητές μας και μόνο για την ημέρα του σεμιναρίου.. Παρέχεται έκπτωση 10% στα υλικά του σεμιναρίου για όσους θέλουν να επαναλάβουν το έργο στο σπίτι τους!!       

Δείτε περισσότερα για εμάς και τα μαθήματα μας εδώ..

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου