Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Σάββατο 23 Μαΐου, διακόσμηση δερμάτινης σαγιονάρας...



Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί του σιγά σιγά και το τέλος του φετινού μας κύκλου σεμιναριων!

Συνεχίζοντας να πρωτοπορούμε ετοιμάσαμε ένα καθαρά καλοκαιρινό workshop ειδικά για εσάς! Για εσάς που θέλετε να ξεχωρίσετε με την εμφάνισή σας χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία..




Ελάχιστα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με μία χεροποίητη, δερμάτινη σαγιονάρα επαγγελματικού επιπέδου, διακοσμημένη από... εσάς,!!

Ένα ακόμα ξεχωριστό μάθημα από το εργαστήριό μας , φυσικά στις καλύτερες δυνατές τιμές..



Το ερχόμενο Σάββατο, με την καθοδήγησή της Χριστίνας θα διακοσμήσουμε μία πανέμορφη, ελληνική, δερμάτινη σαγιονάρα σε αποχρώσεις και συνδυασμούς της επιλογής μας!!

Σε ακόμα μία τρίωρη δημιουργική συνάντηση οι συμμετέχοντες θα εχουν στην διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία για να φτιάξουν το δικό τους ξεχωριστό έργο! Φυσικά στο τέλος ο καθένας θα φύγει με την δική του δημιουργία..




Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Σάββατο 23 Μαΐου, 11 το πρωί

Κόστος συμμετοχής : 25 Ευρώ
  


 Περιορισμένος αριθμός θέσεων
 

 Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.


  Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.

Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια και το κατάστημά μας...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου