Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

Σάββατο 16 Μαΐου, μεγάλο κουτί με μία διαφορετική τεχνική παλαίωσης..Συνέχεια στα σεμινάριά μας το ερχόμενο Σάββατο, με την διακόσμηση ενός πανέμορφου κουτιού με αφαιρούμενα χωρίσματα..


Με την καθοδήγησή της Χριστίνας θα χρησιμοποιήσουμε πολλές διαφορετικές τεχνικές και υλικά για να πετύχουμε μία διαφορετική παλαίωση και μοναδική ενσωμάτωση του μοτίβου μας, το οποίο θα επιλέξουμε ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία χαρτιών..


Σε ακόμα μία τρίωρη δημιουργική συνάντηση οι συμμετέχοντες θα εχουν στην διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία για να φτιάξουν το δικό τους ξεχωριστό κουτί! Φυσικά στο τέλος ο καθένας θα φύγει με την δική του δημιουργία..Ελεύθερη επιλογή μοτίβου

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Σάββατο 16 Μαΐου, 11 το πρωί

Κόστος συμμετοχής : 20 Ευρώ
 Περιορισμένος αριθμός θέσεων
 

 Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.


  Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.       

Μην ξεχνάτε την μοναδική μας προσφορά, αποκλειστικά για τους μαθητές μας και μόνο για την ημέρα του σεμιναρίου.. Παρέχεται έκπτωση 10% στα υλικά του σεμιναρίου για όσους θέλουν να επαναλάβουν το έργο στο σπίτι τους!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου