Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, μεγάλο στρογγυλό ρολόι 40 cm με τριπλό φόντο!!


Την επόμενη Τρίτη αποχαιρετάμε τον Μάρτιο και ταυτόχρονα ετοιμαζόμαστε για το διάλειμμα του Πάσχα με ένα υπέροχο ρολόι τοίχου!!Μετά από αυτό το σεμινάριο θα κάνουμε διακοπή λόγω των εορτών του Πάσχα για τρεις εβδομάδες και θα επανέλθουμε στις 21 Απριλίου με νέα θέματα!!Με την καθοδήγησή της Χριστίνας οι συμμετέχοντες θα φτιάξουν ένα διαφορετικό ρολόι με τριπλό φόντο συνδυάζοντας διάφορες τεχνικές και υλικά...

Όπως πάντα παρέχουμε όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία για να δημιουργήσετε από την αρχή μέχρι το τέλος το δικό σας μοναδικό έργο και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία..

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τρίτη 31 Μαρτίου, 17:30-20:30

Κόστος συμμετοχής : 22 Ευρώ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων


Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

 Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.  


1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου