Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015, ξύλινος δίσκος με τις φωτοσκιάσεις PITTORICO!!!



Ελάτε την επόμενη εβδομάδα να διακοσμήσουμε μαζί από την αρχή μέχρι το τέλος έναν μοναδικό ξύλινο δίσκο με την εικόνα και τα ΧΡΩΜΑΤΑ της επιλογης σας!!






Αφού κολλήσουμε την χαρτοπετσέτα μας (επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερα από 400 διαφορετικά σχέδια) θα φωτοσκιάσουμε το έργο μας με το ξεχωριστό στυλ PITTORICO, φυσικά με την καθοδήγηση της Χριστίνας!!

 Αυτή η ξεχωριστή τεχνοτροπία μας δίνει την δυνατότητα να προσθέτουμε σκιές στις δημιουργίες μας, χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα μας ακρυλικά χρώματα!! Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πετύχετε σκιές σε αποχρώσεις που δεν υπάρχουν πατίνες και ταυτόχρονα να εξοικονομήσετε χρήματα, καθώς θα μάθετε να χρησιμοποιείτε τα χρώματά σας και με έναν ακόμη τρόπο!!

 

Όπως πάντα παρέχουμε όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία για να δημιουργήσετε από την αρχή μέχρι το τέλος το δικό σας μοναδικό έργο και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία..




Κόστος συμμετοχής : 18 €

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΤΙΒΟΥ από την τεράστια ποικιλία μας σε χαρτοπετσέτες

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τρίτη 24 Μαρτίου, 17:30-20:30

 

 Περιορισμένος αριθμός θέσεων
  


Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.
 
 Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.    

 Άλλα έργα μας με PITTORICO :

 




 

 













Εδώ μπορείτε να βλέπετε όλα τα νέα μας!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου