Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, μεγάλη καράφα για λικέρ "με βάθος"...






Ελατε να διακοσμήσουμε από την αρχή μέχρι το τέλος μία υπέροχη καράφα για λικέρ, η οποία δεν θα ομορφύνει απλά τον χώρο σας, αλλά και θα διατηρήσει το αγαπημένο σας ποτό! 




 
Σε μία δημιουργική συνάντηση 3 ωρών, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν την δική τους καράφα, χρησιμοποιώντας ριζόχαρτα, κορδέλες, δαντέλα, χρύσωμα και πολλά άλλα υλικά, πάντα με την καθοδήγηση της Χριστίνας!!
 











Θα δώσουμε βάθος στο έργο μας, καθώς το εσωτερικό μοτίβο θα δείχνει οπτικά να απομακρύνεται..όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες..
Επίσης, διαφορετικά μοτίβα διακρίνονται στην εσωτερική και διαφορετικά στην εξωτερική πλευρά της καράφας!

 
 Η καράφα πάνω στην οποία θα δουλέψουμε έχει χωρητικότητα 1000 ml και θα είναι απόλυτα κατάλληλη για χρήση...



Όπως σε κάθε μας συνάντηση παρέχουμε όλα τα υλικά και εργαλεία και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία!



Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, 17:30-20:30


Κόστος συμμετοχής : 22 Ευρώ



 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΤΙΒΟΥ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΕΔΙΩΝ

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

 
 Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.   

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου