Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Σχεδόν δύο χρόνια σεμινάρια DECOUPAGE, SCRAPBOOKING και POWERTEX στην Λευκάδα..σχεδόν δύο χρόνια ΧΕΙΡΟ_ΠΟΙΕΙΝ!!

Για ακόμα μία εβδομάδα και αποκλειστικά χάρη στην δική σας υποστήριξη, το εργαστήριό μας γέμισε, ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί!!!Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να φέρνουμε πρώτοι στο νησί της Λευκάδας (και όχι μόνο) όλες τις νέες "δημιουργικές τάσεις" της αγοράς, και φυσικά τα απαραίτητα υλικά!!

Συνεχίστε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα των σεμιναρίων μας, ώστε να μπορέσετε να παρακολουθήσετε και εσείς τα μαθήματα DECOUPAGE, SCRAPBOOKING και POWERTEX, που πραγματοποιούνται εδώ και σχεδόν δύο χρόνια στον δημιουργικό μας χώρο!!

 Η επαναλαμβανόμενη παρουσία στα μαθήματά μας, ανθρώπων από τις περιοχές της Πρέβεζας, της Άρτας, του Αγρινίου και των Ιωαννίνων είναι η καλύτερη απόδειξη για την ποιότητα, την πρωτοτυπία και φυσικά των πολύ ανταγωνιστικών τιμών των τμημάτων μας!

 Όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες ο καθένας μας μπορεί να δημιουργήσει ξεχωριστής ομορφιάς έργα.. Το μόνο που χρειάζεται είναι δημιουργική διάθεση, φαντασία και φυσικά η καθοδήγηση της Χριστίνας!!
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου