Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, μπουκάλι με ανάγλυφη - τρισδιάστατη decoupage και πάστες!


Ύστερα από δικές σας προτροπές και παρ' όλο που αρχικά δεν υπήρχε στο προγραμμά μας, την επόμενη εβδομάδα θα δείξουμε decoupage πάνω σε ένα γυάλινο μπουκάλι..




Θα μάθουμε να μετατρέπουμε οποιοδήποτε σχέδιο σε 3d! Ακόμα θα χρησιμοποιήσουμε πάστες, δουλεύοντας πάνω στο δικό μας γυάλινο μπουκάλι! Στο τέλος θα έχουμε δημιουργήσει ένα ξεχωριστό κηροπήγιο ή ανθοδοχείο!






Όπως πάντα παρέχουμε όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία για να κατασκευάσετε από την αρχή μέχρι το τέλος, το δικό σας μοναδικό έργο!


Ελεύθερη επιλογή μοτίβου



Παρακαλούμε να κρατάτε μαζί σας ένα μπουκάλι της επιλογής σας, κανονικού μεγέθους, άδειο και καθαρισμένο.



Το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο εντυπωσιακό από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες! Επισκεφτείτε το κατάστημα μας και δείτε το έργο του σεμιναρίου από κοντά! 




Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, 17:30-20:30

Κόστος συμμετοχής : 16 Ευρώ
Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.
 
 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου