Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

Τρίτη 13 Ιανουαρίου, ξύλινη θήκη για τα μπουκαλάκια του λαδόξυδου με Shabby Chic..
Μετά από ένα διάλειμμα για τις γιορτές επιστρέφουμε και πάλι στους κανονικούς μας ρυθμούς!!Επιλέξαμε σαν πρώτο σεμινάριο για το νέο έτος, ένα συνδυασμό διάφορων τεχνικών του decoupage...Θα δημιουργήσουμε πάνω σε μία πρωτότυπη και πολύ ξεχωριστή ξύλινη βάση για λαδόξυδα, μικρά μπουκάλια, αλατοπίπερα ή ότι επιθυμεί ο καθένας!
Ένα πανέμορφο, χεροποίητο και χρηστικό αντικείμενο για το δικό σας χώρο, φτιαγμένο από εσάς!!Σαν κύριο αντικείμενό μας θα είναι μία από τις πιο όμορφες τεχνικές παλαίωσης, το SHABBY CHIC! Χάρη σε αυτό, τα έργα μας δείχνουν φθαρμένα από το πέρασμα του χρόνου, ενώ ταυτόχρονα δεν χάνουν καθόλου από την ομορφιά τους!
Εκτός από αυτό οι συμμετέχοντες θα μάθουν να κολλούν την χαρτοπετσέτα τους ΧΩΡΙΣ ΖΑΡΕΣ, να προσθέτουν "πιτσιλιές" και πολλά άλλα..
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, μία χαρτοπετσέτα είναι κολλημένη σε μεγάλη επιφάνεια, χωρίς καθόλου ζάρες..


Όπως πάντα παρέχουμε όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία για να κατασκευάσετε από την αρχή μέχρι το τέλος, το δικό σας μοναδικό έργο!Ελεύθερη επιλογή μοτίβουΗμερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τρίτη 13 Ιανουαρίου, 17:30-20:30

Κόστος συμμετοχής : 20 Ευρώ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων


Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.
 
 Άλλα έργα μας με SHABBY CHIC : 


  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου