Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014..πιατέλα με κρακελέ 2 συστατικών και ανάποδες τεχνικές decoupage..

Τελευταίο σεμινάριο για το 2014!! 

Ελάτε να διακοσμήσουμε μαζί από την αρχή μέχρι το τέλος μία γυάλυνη πιατέλα, που θα κάνει το γιορτινό σας τραπέζι να ξεχωρίσει!!

Οι ανάποδες τεχνικές χρησιμοποιούνται κυρίως σε γυάλινα αντικείμενα και μας παρέχουν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα.
 
Η επιφάνεια της πιατέλας που χρησιμοποιείται παραμένει ανέπαφη, με αποτέλεσμα να είναι κατάλληλη για χρήση, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος φθοράς του έργου μας!!Μεταξύ πολλών άλλων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαρία να μάθουν να χρησιμοποιούν το κρακελέ 2 συστατικων..
 Αυτό το είδος κρακελέ αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά εφέ στο decoupage και έχει κάποια πολύ σοβαρά πλεονεκτήματα, έναντι του αντίστοιχου κρακελέ ενός συστατικού:

α) μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε μικρά και μεγάλα σπασίματα
β) απαιτείται μόνο ένα χρώμα
γ) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε έργα που έχουμε ήδη ολοκληρώσει

 
  Όπως σε κάθε μας συνάντηση παρέχουμε όλα τα υλικά και εργαλεία και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία!
 

Έτσι  λοιπόν θα αποχαιρετήσουμε την χρονιά που φεύγει με μία πολύ ξεχωριστή κατασκευή, συνδυάζοντας διαφορετικές τεχνικές, όπως πάντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Ελεύθερη επιλογή μοτίβου
Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τρίτη 16 Νοεμβρίου, 17:30-20:30
  

Κόστος συμμετοχής : 21 ΕυρώΠεριορισμένος αριθμός θέσεων
Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

 
 Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.  


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου