Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, καμβάς 30*40 cm με powertex..


 

Αφήνοντας στην άκρη για μία εβδομάδα το αγαπημένο σας decoupage, θα σας "ταξιδέψουμε" σε έναν εντελώς διαφορετικό αλλά εξίσου μαγευτικό και δημιουργικό κόσμο, αυτόν του powertex...



Με αυτό το μοναδικό υλικό, το οποίο συνοδεύεται με μια σειρά από πολλά διαφορετικά προιόντα μπορούμε να δημιουργήσουμε, με μόνο όριο την φαντασία μας χρησιμοπιώντας σχεδόν τα πάντα γύρω μας!
Το powertex είναι προιόν με βάση το νερό, εντελώς "άκακο" και μπορεί να συνδυαστεί μοναδικά και με το decoupage.







Αφήνουμε τις εικόνες του έργου του σεμιναρίου να μιλήσουν γι' αυτήν την τεχνική και σας περιμένουμε να την γνωρίσετε μαζί μας!

Όπως σε κάθε μας συνάντηση παρέχουμε όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία.

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου:  Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, 17:30-20:30

 
 Κόστος συμμετοχής : 23 Ευρώ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων


 Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.
 
 Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.     

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου