Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

Τρίτη 18 Νοεμβρίου, μία διαφορετική τεχνική παλαίωσης σε ξύλινη γραμματοθήκη..
Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τα Χριστουγεννιάτικα θέματά μας, την ερχόμενη Τρίτη θα δείξουμε μία διαφορετική τεχνική παλαίωσης ξύλου..Μέσα σε μία τρίωρη δημιουργική συνάντηση οι συμμετέχοντες θα μάθουν μεταξύ άλλων  έναν ξεχωριστό τρόπο για να αναδεικνύουν τα "νερά" του ξύλου, δουλεύοντας πάνω σε μία μεγάλη και εντυπωσιακή κλειστή γραμματοθήκη.

Όπως σε κάθε μας μάθημα παρέχουμε όλα τα υλικά και εργαλεία και στο τέλος ο κάθε συμμετεχοντας θα φύγει με την δική του δημιουργία.

Μην ξεχνάτε τις μεγάλες μας ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους μαθητές μας και αυστηρά ΜΟΝΟ για την ημέρα διεξαγωγής των σεμιναρίων..
 
Όσοι συμμετέχοντες θέλουν να επαναλάβουν την κατασκευή και μόνοι τους στον δικό τους χώρο, θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τα υλικά που χρησιμοποίησαν στο μάθημα με έκπτωση 10%!


ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ, και κερδίστε και οι δύο 10% έκπτωση στο κόστος του σεμινάριου.. Έτσι, από εδώ και στο εξής κάθε πελάτης που έχει συμμετάσχει έστω και μία φορά σε εργαστήριο μας, μπορεί να φέρνει έναν φίλο του ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ σε κάποιο σεμινάριο. Αρκεί η αναφορά των ονομάτων κατά την δήλωση συμμετοχής και κερδίζουν και οι 2 αυτόματα 10% έκπτωση στο μάθημα..

 
 
 

Ελεύθερη επιλογή μοτίβου.

 Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου:  Τρίτη 18 Νοεμβρίου, 17:30-20:30

 Κόστος συμμετοχής : 19 ΕυρώΠεριορισμένος αριθμός θέσεων

 

 Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr. 

 Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου