Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Δευτέρα 28 Απριλίου, ψωμιέρα με decoupage και chipboards..

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα για τις γιορτές και με αφετηρία την Δευτέρα 28 Απριλίου, επιστρέφουμε και πάλι στους φυσιολογικούς μας ρυθμούς!!


Στα λίγα σεμινάρια που μένουν μέχρι το καλοκαίρι, θα φροντίσουμε να διατηρήσουμε αμείωτο το ενδιαφέρον σας, συνδυάζοντας πολλές νέες και παλιές τεχνικές σε ξεχωριστά αντικείμενα..
Εκτός από το decoupage και τις διάφορες τεχνοτροπίες που συνδυάζονται με αυτό θα σας διδάξουμε και άλλες τεχνικές όπως SCRAPBOOKING και POWERTEX, συνδυάζοντας πολλά νέα εργαλεία και υλικά!!
Όλα αυτά, όπως πάντα, μαζί με σνακ, καφέ και καλή παρέα!



Την Δευτέρα 28 Απριλίου, θα διακοσμήσουμε μία μεγάλη ψωμιέρα, χρησιμοποιώντας decoupage σε συνδυασμό με Chipboards!
Τα chipboards είναι διακοσμητικά χαρτόνια που δίνουν μία τρισδιάστατη όψη στα έργα μας και χρησιμοποιούνται σε κάθε επιφάνεια. Αποτελούν ένα αξιόπιστο και οικονομικό εργαλείο, με το οποίο οι δημιουργίες μας αποκτούν αμέσως μία εντελώς διαφορετική και πολύ πιο εντυπωσιακή εικόνα.
Χρησιμοποιύνται στο decoupage αλλα και στο scrapbooking, το οποίο θα δείξουμε σε επόμενα μαθήματα!

Όπως σε κάθε μας συνάντηση παρέχουμε όλα τα υλικά και εργαλεία και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία!



Ελεύθερη επιλογή μοτίβου

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Δευτέρα 28 Απριλίου, 17:30-20:30
 


 Κόστος συμμετοχής : 17 Ευρώ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@hotmail.com.



Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου