Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Κύκλος παιδικών πασχαλινών σεμιναρίων!! Πρώτο μάθημα Τετάρτη 26 Μαρτίου!

Μετά τον κύκλο με τα χριστουγεννιάτικα σεμινάρια, που πραγματοποιηθήκε με επιτυχία και οι μικροί μας φίλοι έφτιαξαν τα δικά τους "αριστουργήματα", ακολουθεί ένας νέος κύκλος πασχαλινών σεμιναρίων. 

Ο κύκλος αυτός θα αποτελείται από 3 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ενότητες!

Υπογραμμίζουμε ότι τα σεμινάρια είναι ανεξάρτητα για να μπορεί το κάθε παιδάκι να παρακολουθήσει όσες ενότητες θέλει, χωρίς να υποχρεούται να έρθει σε όλες. Έτσι, οι εγγραφές γίνονται ξεχωριστά, ανά ενότητες.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, εάν κάποιος ενδιαφέρεται για παραπάνω από μία ενότητες είναι καλό να γραφτεί όσο το δυνατόν νωρίτερα.




Ενότητα 1η

Τετάρτη 26 Μαρτίου, 18:00-20:00

Θα μάθουμε να κατασκευάζουμε και να διακοσμούμε μεγάλα πασχαλινά αυγά με υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι (ανακυκλώσιμα υλικά). Επίσης θα χρησιμοποιήσουμε χρώματα, κόλλες, πινέλα και πολλά άλλα.


Ενότητα 2η

Τετάρτη 2 Απριλίου, 18:00-20:00

Θα μάθουμε να κατασκευαζουμε και να διακοσμούμε πασχαλινά στεφάνια με βασικό μας υλικό το χαρτόνι από το χαρτί υγείας. Επίσης θα χρησιμοποιήσουμε χρώματα, κορδέλες,χαρτιά και πολλά άλλα.   


Ενότητα 3η

Τετάρτη 9 Απριλίου, 18:00-20:00

Τελευταίο και καλύτερο!!

Στο τελευταίο μας σεμινάριο θα μάθουμε να φτιάχνουμε και να διακοσμούμε καλαθάκια από υφάσματα. Επίσης θα χρησιμοποιήσουμε χρώματα, κορδέλες,χαρτιά και πολλά άλλα.  


Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@hotmail.com.



Κόστος ανά ενότητα : 10 Ευρώ (ειδικές τιμές για αδέρφια)


Παρακαλούμε εάν κάποιος κλείσει θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρει να έρθει, να μας ενημερώσει όσο το δυνατόν νωρίτερα.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ! 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου