Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

Δευτέρα 10 Μαρτίου, decoupage σε υφασμάτινο μαξιλάρι 40*40 cm..

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα για τις απόκριες, επιστρέφουμε με ένα ακόμη καινούριο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον σεμινάριο!Ελάτε λοιπόν, να διακοσμήσουμε μαζί από την αρχή μέχρι το τέλος ένα μεγάλο υφασμάτινο μαξιλάρι (40*40 cm), χρησιμοποιώντας υλικά αποκλείστικά για ύφασμα.

Το μαξιλάρι μας, αν και 100% χειροποίητο, θα είναι απόλυτα κατάλληλο για χρήση και θα μπορεί να πλυθεί ακόμη και στο πλυντήριο..


Μέσα σε μία τρίωρη δημιουργική συνάντηση οι συμμετέχοντες θα έχουν στην διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά για να φτιάξουν το δικό τους έργο από την αρχή μέχρι το τέλος..Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία, καθώς και το μαξιλάρι με το κάλυμμά του.Ελεύθερη επιλογή μοτίβου


Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Δευτέρα 10 Μαρτίου, 17:30-20:30

 Κόστος συμμετοχής : 23 €

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

 Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου