Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, κατασκευή και διακόσμηση αποκριάτικης μάσκας..



Έφτασαν και οι απόκριες! Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι από το κλίμα των ημερών..


Αρπάζοντας λοιπόν την ευκαιρία θα πραγματοποιήσουμε ένα εντελώς διαφορετικό σεμινάριο, στο οποίο θα συνδυάσουμε πολλές τεχνικές και υλικά!
Ελάτε να ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ και εν συνεχεία να διακοσμήσουμε μία διακοσμητική αποκριάτικη μάσκα από το μηδέν!
Χρησιμοποιώντας ένα απλό καλούπι, γυψόγαζα, decoupage με ριζόχαρτο napkin, powertex, διακοσμητικά, χρώματα και πολλά άλλα εργαλεία θα κατασκευάσουμε εντελώς μόνοι μας την δική μας μοναδική αποκριάτικη μάσκα!

Όλα τα υλικά και εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε συμπεριλαμβάνονται στην τιμή και όπως πάντα οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία.

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, 17:30-20:30

 Κόστος συμμετοχής : 16 €

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

 Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.


Επίσης σας ενημρώνουμε ότι την επόμενη Δευτέρα 3 Μαρτίου δεν θα γίνει κάποιο σεμινάριο. Μετά το σεμινάριο της μάσκας, θα επανέλθουμε την Δευτέρα 10 Μαρτίου με καινούριο αντικείμενο.



ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου