Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, κρακελέ ενός συστατικού σε μεγάλο μεταλλικό κασπό..


Στο επόμενο σεμινάριό μας θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε το κρακελέ ενός συστατικού με ελεύθερη επιλογή μοτίβου από ΡΙΖΟΧΑΡΤΑ, πάνω σε μεταλλική επιφάνεια !   Το ξεχωριστό αυτό υλικό αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα εφέ στο decoupage αλλά και στην ζωγραφική, και κάνει το έργο μας να δείχνει πιο παλιό! Για πρώτη φορά θα δουλέψουμε πάνω σε μεταλλική επιφάνεια και τα σπασίματα που θα δημιουργήσουμε θα αναδεικνύουν το ίδιο το μέταλλο και όχι κάποιο χρώμα..Μέσα σε μία τρίωρη δημιουργική συνάντηση οι συμμετέχοντες θα έχουν στην διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά για να φτιάξουν το δικό τους έργο από την αρχή μέχρι το τέλος..


Ελεύθερη επιλογή μοτίβου


Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, 17:30-20:30

 Κόστος συμμετοχής : 18 €

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

 Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου