Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

Δωρεάν παρουσίαση – Powertex!Το εργαστήριο μας θα πραγματοποιήσει μια δωρεάν παρουσίαση  του powertex  και της τεχνοτροπίας του ώστε να μπορέσετε να “πάρετε μια πρώτη γεύση” των απεριόριστων δυνατοτήτων του.

Το powertex είναι ένα καινοτόμο υλικό - φιλικό προς το περιβάλλον- σκληρυντικό με βάση το νερό. Χρησιμοποιώντας το μπορείτε να σκληρύνετε όλα τα απορροφητικά υλικά όπως ύφασμα, χαρτί, χαρτόνι δέρμα κ.λ.π. Στεγνώνει γρήγορα και μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε διάφορες γλυπτές φόρμες. Θα σας παρουσιάσουμε βήμα-βήμα την τεχνική δημιουργίας και διακόσμησης μιας κατασκευής με βάση ένα παλιό blue jean.

Η δωρεάν παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την  
Τετάρτη 29/01/2014 και ώρα: 18:00-19:00.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος γι’ αυτό παρακαλείστε να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή.
Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.

Δείτε εδώ:  www.xeiropoiein-deco.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου