Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014, διακόσμηση μεγάλου στρογγυλού ρολογιού με χαρτί Decoupage..
Ένα μεγάλο ρολόι τοίχου δεν λείπει από κανένα σπίτι. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο εκτός από τα μας ενημερώνει για την ώρα, αποτελεί και ένα ξεχωριστό διακοσμητικό κομμάτι του δικού μας χώρου!!
Τι καλύτερο από ένα μεγάλο, χειροποίητο, ξύλινο ρολόι μοναδικής ομορφιάς, διακοσμημένο από εσάς!

Μέσα σε μία τρίωρη δημιουργική συνάντηση οι συμμετέχοντες θα έχουν στην διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά για να φτιάξουν το δικό τους έργο από την αρχή μέχρι το τέλος.. φυσικά με την καθοδήγησή της Χριστίνας..

Για πρώτη φορά θα δείξουμε σε σεμινάριό μας πως δουλεύεται το ΧΑΡΤΙ decoupage και σε συνδυασμό με διάφορες άλλες τεχνικές θα φτάσουμε στο αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες του έργου μας!
Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, 17:30-20:30

 Κόστος συμμετοχής : 25 €

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.

 Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου