Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Δευτέρα 20-01, ξύλινος δίσκος, decoupage με φωτοσκιάσεις Pittorico!!

     Γνωρίστε τις φωτοσκιάσεις Pittorico!!!



 Ελάτε να διακοσμήσετε μαζί ένα ξύλινο δίσκο, από την αρχή μέχρι το τέλος


Θα μάθουμε να συνδυάζουμε τα κατάλληλα χρώματα με εικόνες από χαρτοπετσέτες, να χρησιμοποιούμε τα υλικά της decoupage και να φωτοσκιάζουμε τα έργα μας με το ξεχωριστό στυλ Pittorico!
 
 Αυτή η ξεχωριστή τεχνοτροπία μας δίνει την δυνατότητα να προσθέτουμε σκιές στις δημιουργίες μας, χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα μας ακρυλικά χρώματα!! Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πετύχετε σκιές σε αποχρώσεις που δεν υπάρχουν πατίνες και ταυτόχρονα να εξοικονομήσετε χρήματα, καθώς θα μάθετε να χρησιμοποιείτε τα χρώματά σας και με έναν ακόμη τρόπο!!


 Ελεύθερη επιλογή μοτίβου!
 
Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, 17:30-20:30

 Κόστος συμμετοχής : 19 €

Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.
 
Όπως σε κάθε συνάντηση, παρέχουμε όλα τα υλικά και εργαλεία και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία.

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@hotmail.com.


Άλλα έργα μας με Pittorico: 

 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου