Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, μπουκάλι με κρακελέ 1 συστατικού..

Τελευταίο σεμινάριο για το 2013!!
Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο σεμινάριο για την χρονιά που φέυγει. Τα μαθήματά μας θα διακοπούν για 3 εβδομάδες και θα επανέλθουμε στις 8 Ιανουαρίου με πολλά και διαφορετικά θέματα!!
Επιλέξαμε λοιπόν, να κλείσουμε με ένα γυάλινο μπουκάλι, το οποίο είναι από τα πιο αγαπημένα αντικείμενα όλων, κυρίως για την πρωτοτυπία και την χαμηλή τιμή του.
Θα το διακοσμήσουμε χρησιμοποιώντας κρακελέ 1 συστατικού, πάστες, 3d μοτίβα και διάφορα άλλα εφέ για να φτάσουμε σε ένα ξεχωριστό αποτελέσμα που θα στολίσει τον χώρο μας στις φετινές γιορτές!Όπως πάντα παρέχουμε όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία και στο τέλος ο κάθε ένας από εσάς θα φύγει με το δικό του μπουκάλι!

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, 17:30-20:30.

Κόστος συμμετοχής : 17 Ευρώ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων


Ελεύθερη επιλογή μοτίβου!
Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας το μπουκάλι της επιλογής σας, άδειο και καθαρισμένο.Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@hotmail.com.

Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου