Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, Shabby Chic σε επιφάνεια από ξύλο mdf..

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα για τις γιορτές, επιστρέφουμε με ένα ξεχωριστό και πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο!


Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί μία από τις πιο διάσημες τεχνικές παλαίωσης, δουλεύοντας πάνω σε μία εντυπωσιακή επιφάνεια mdf ξύλου, διαστάσεων 29*21 cm. Με την παλαίωση Shabby Chic τα έργα μας δείχνουν φθαρμένα από το πέρασμα του χρόνου, ενώ ταυτόχρονα δεν χάνουν καθόλου από την ομορφιά τους! Η επιφάνειά που θα δημιουργήσουμε, εκτός από ξεχωριστό διακοσμητικό, μπορεί να μετατραπεί και σε κρεμάστρα για κλειδιά ή ρούχα!



Σε μία δημιουργική συνάντηση 3 ωρών, οι συμμετέχοντες θα έχουν στην διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά για να κατασκευάσουν από την αρχή μέχρι το τέλος, το δικό τους μοναδικό έργο!


Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, 17:30-20:30.

Κόστος συμμετοχής : 18 Ευρώ

 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Ελεύθερη επιλογή μοτίβου!

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@hotmail.com.

Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.


Σύντομα θα ανεβάσουμε και φωτογραφίες του έργου.. 

Άλλα έργα μας με  Shabby Chic :






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου