Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, κατασκευή 2 γουριών..

Συνεχίζοντας στο κλίμα των ημερών και πλησιάζοντας στο "διάλειμμα" των Χριστουγέννων, θα ασχοληθούμε με μία κατασκευή που μας αφορά σχεδόν όλους..





Δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε δύσκολες εποχές και όλοι προσπαθούμε να περιορίσουμε την αγορά των έτοιμων αντικειμένων και των δώρων, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να τα φτιάξουμε μόνοι μας!
Έτσι, κάνουμε οικονομία ενώ ταυτόχρονα προσφέρουμε μοναδικά δώρα και μας μένει και η χαρά της δημιουργίας!!
Τι καλύτερο δώρο γι' αυτές τις μέρες από ένα χειροποίητο γούρι!Εμείς είμαστε εδώ για να σας μάθουμε τεχνικές αλλά και να σας δώσουμε ιδέες για το πως να κατασκευάσετε μοναδικά γούρια!
Στο επόμενο σεμινάριο λοιπόν θα κατασκευάσουμε 2 ξεχωριστά!
Ενα με decoupage, χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές για λεπτομέρειες βαψίματος και ένα ακόμη, στο οποίο θα μάθουμε να συνδέουμε και να συνδυάζουμε μεταλλικά στοιχεία, κορδέλες, χάντρες και κορδόνια!

Όπως σε κάθε μας συνάντηση παρέχουμε όλα τα υλικά και εργαλεία και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία!


Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, 17:30-20:00.

Κόστος συμμετοχής : 16 €

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@hotmail.com.


Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλ
είσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου