Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

Πρόγραμμα Χριστουγγενιάτικων παιδικών σεμιναρίων!!


Ο κύκλος παιδικών σεμιναρίων θα έχει 5 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ενότητες και θα διαρκέσει περίπου έναν μήνα!
Υπογραμμίζουμε ότι τα σεμινάρια είναι ανεξάρτητα για να μπορεί το κάθε παιδάκι να παρακολουθήσει όσες ενότητες θέλει, χωρίς να υποχρεούται να έρθει σε όλες. Έτσι, οι εγγραφές γίνονται ξεχωριστά, ανά ενότητες.
Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, εάν κάποιος ενδιαφέρεται για παραπάνω από μία ενότητες είναι καλό να γραφτεί όσο το δυνατόν νωρίτερα.
Υπάρχει περίπτωση μία ή περισσότερες ενότητες να επαναληφθούν με νέα τμήματα σε διαφορετική ώρα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την ζήτηση και δεν μπορούμε να το προδικάσουμε ακόμα.


Ενότητα 1η

Σάββατο 23 Νοεμβρίου, 11:00-13:00

Θα μάθουμε να κατασκευάζουμε και να διακοσμούμε Χριστουγεννιάτικα στολιδια με υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι (ανακυκλώσιμα υλικά). Επίσης θα χρησιμοποιήσουμε χρώματα, κόλλες, χαρτιά, πινέλα και πολλά άλλα.

Ενότητα 2η

Σάββατο 30 Νοεμβρίου, 11:00-13:00

Θα μάθουμε να κατασκευαζουμε Χριστουγεννιάτικα στολίδια με βασικό υλικό το φελτ (τσόχα). Επίσης θα χρησιμοποιήσουμε κορδέλες, κορδόνια, κουμπιά και πολλά άλλα.

Ενότητα 3η

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, 11:00-13:00

Θα μάθουμε να φτιάχνουμε "πηλό" με υλικά που υπάρχουν σε όλα τα σπίτια! Στην συνέχεια θα του δώσουμε την μορφή διάφορων Χριστουγεννιάτικων στολιδιών, χρησιμοποιώντας έτοιμα και δικά μας καλούπια.

Ενότητα 4η

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, 11:00-13:00

Θα μάθουμε να χρωματίζουμε και να διακοσμούμε τα στολίδια που θα έχουμε φτιάξει μόνοι μας στο προηγούμενο μάθημα. Κατά την διάρκεια αυτού του σεμιναρίου, εκτός από Χριστουγεννιάτικα στολίδια θα φτιάξουμε και ένα γούρι για το νέο έτος!
Εάν κάποιο παιδάκι δεν έχει παρακολουθήσει το προηγούμενο σεμινάριο, θα διακοσμήσει στολίδια που θα έχουμε φτιάξει εμείς στο εργαστήρι μας.

Ενότητα 5η

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, 11:00-13:00

Στο τελευταίο μας σεμινάριο, θα αποχαιρετήσουμε το 2013, δημιουργώντας ένα μοναδικό ημερορόγιο για το ερχόμενο έτος, με την τεχνική του decoupage!
 Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@hotmail.com.Κόστος ανά ενότητα : 10 Ευρώ (ειδικές τιμές για αδέρφια)

Παρακαλούμε εάν κάποιος κλείσει θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρει να έρθει, να μας ενημερώσει όσο το δυνατόν νωρίτερα.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ! 
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου