Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Τετάρτη 23-10, γυάλινο μπουκάλι με πάστες!!


    Τα γνωστά μας πια, γυάλινα μπουκάλια αποτελούν ένα από τα αγαπημένα "θέματα" των δημιουργών, καθώς είναι εύκολο και κυρίως οικονομικό για οπονδήποτε να τα προμηθευτεί!
Στο σεμινάριο αυτό θα σας μάθουμε να επεξεργάζεστε αυτά τα μπουκάλια και να τα διακοσμείτε με την τεχνική της decoupage. Επιπλέον θα μάθετε να χρησιμοποιείτε πάστες για να δώσετε μία ανάγλυφη υφή, όχι μόνο στα μπουκάλια, αλλά και στα υπόλοιπα έργα σας!!
Ελάτε λοιπόν να μετατρέψουμε μαζί ένα κοινό γυάλινο μπουκάλι σε ένα ξεχωριστής ομορφιάς έργο, που μπορεί να χρησιμποιηθεί σαν κηροπήγιο ή ανθοδοχείο!

Όπως πάντα παρέχουμε όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία και στο τέλος ο κάθε ένας από εσάς θα φύγει με το δικό του μπουκάλι!

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, 17:30-20:30




Κόστος συμμετοχής : 16 Ευρώ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Ελεύθερη επιλογή μοτίβου!

Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας το μπουκάλι της επιλογής σας, άδειο και καθαρισμένο.





Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@hotmail.com. 

  Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου