Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Τετάρτη 16-10, κρεμάστρα mdf, decoupage με ριζόχαρτο και φωτοσκίαση με Pittorico!!



                                                 Γνωρίστε τις φωτοσκιάσεις Pittorico!!




   Ελάτε να διακοσμήσετε μαζί μας μία ξύλινη κρεμάστρα mdf που θα κάνει ξεχωριστό τον δικό σας χώρο! Θα μάθουμε να συνδυάζουμε τα κατάλληλα χρώματα με εικόνες από ριζόχαρτα, να χρησιμοποιούμε τα υλικά της decoupage και να φωτοσκιάζουμε τα έργα μας με το ξεχωριστό στυλ Pittorico!
 Αυτή η ξεχωριστή τεχνοτροπία μας δίνει την δυνατότητα να προσθέτουμε σκιές στις δημιουργίες μας, χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα μας ακρυλικά χρώματα!! Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πετύχετε σκιές σε αποχρώσεις που δεν υπάρχουν πατίνες και ταυτόχρονα να εξοικονομήσετε χρήματα, καθώς θα μάθετε να χρησιμοποιείτε τα χρώματά σας και με έναν ακόμη τρόπο!!






Κόστος συμμετοχής : 19 Ευρώ

Για ακόμα μία φορά υπενθιμίζουμε ότι η έγκαιρη ενημέρωσή μας από κάποιον που δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί, θα δώσει την δυνατότητα σε κάποιον άλλον ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει.

Όπως σε κάθε συνάντηση, παρέχουμε όλα τα υλικά και εργαλεία και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία.

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@hotmail.com.

1 σχόλια :

Gina-Teta είπε...

Πολύ όμορφη! Καλό βράδυ!

Δημοσίευση σχολίου