Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Επαναληπτικό σεμινάριο, κρακελέ 1 συστατικού..


Λόγω της μεγάλης συμμετοχής, το σεμινάριο που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 1 Απριλίου, θα επαναληφθεί και την Τετάρτη 3 Απριλίου. Θα διαρκέσει 3 ώρες και θα ξεκινήσει στις 17:30. 




Θα δουλέψουμε πάνω στην ίδια τεχνική, κρακελέ 1 συστατικού, σε ένα ξύλινο κάδρο 32 * 22,5 εκατοστά με ελευθερη επιλογή σχεδίου! Όπως σε κάθε συνάντησή μας παρέχουμε όλα τα υλικά και εργαλεία και στο τέλος οι συμμετέχοντες φεύγουν με την δική τους δημιουργία!!




Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@hotmail.com.

Παρακαλούμε όσους δηλώσουν συμμετοχή και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν, να μας ενημερώσουν εγκαίρως, για να δοθεί η ευκαιρία σε κάποιον άλλο ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει!


Το κρακελέ είναι ένα συστατικό που προκαλεί σπασίματα στο χρώμα, κάνοντας το έργο να φαίνεται πιο παλιό. Δοκιμάστε το και σίγουρα θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας εργαλεία!
Και μην ξεχνάτε, δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία, ούτε κάποια ιδιαίτερη δεξιότητα για να δημιουργήσετε μαζί μας!
Κόστος συμμετοχής : 20 €

2 σχόλια :

Daphnofila art jewelry είπε...

Καλή επιτυχία στα σεμινάρια σου και να είναι πάντα γεμάτα από κόσμο.Φιλιά

xeiropoiein είπε...

Σε ευχαριστούμε πολύ!!! Φιλάκια!

Δημοσίευση σχολίου