Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013


Το χειρο_ποείν είναι ένας φρέσκος δημιουργικός χώρος. Όλα τα εκθέματα του καταστήματος είναι φτιαγμένα από εμάς με προσωπική δουλειά, φαντασία και δημιουργική διάθεση! Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την σημασία που δίνουμε στην ποιότητα και την μοναδικότητα των δημιουργιών τις κάνουν ξεχωριστές. Τα υλικά γύρω μας είναι άπειρα, και με όπλο την φαντασία μας ή τις δικές σας απαιτήσεις μπορούμε να φτάσουμε σε μοναδικές, καλαίσθητες, χρηστικές ή διακοσμητικές κατασκευές. Κοσμήματα από πρώτες ύλες κάθε είδους, διακοσμημένα αντικείμενα και υλικά χειροτεχνίας  είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας.



Επιπλέον, διοργανώνουμε σεμινάρια σε ολιγομελή τμήματα, όπου με μεγάλο χαμόγελο, ευχάριστη διάθεση, ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ(!) και απλά βήματα, ο καθένας έχει την δυνατότητα να γνωρίσει τις τεχνικές μας και να δημιουργήσει! Στις τρίωρες δημιουργικές μας συναντήσεις, άνθρωποι κάθε ηλικίας, βρίσκουν μία αφορμή να ξεφύγουν από το άγχος της δύσκολης καθημερινότητας, να επικοινωνήσουν και να περάσουν όμορφες στιγμές, με άξονα την προσωπική δημιουργία. Δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη δεξιότητα, παρά μόνο διάθεση και φαντασία… Σε κάθε σεμινάριο, παρέχονται όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία και έτσι ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει μία τεχνική πριν ξοδέψει τα χρήματα που απαιτούνται για να την εφαρμόσει σπίτι του. Το κόστος των σεμιναρίων προσπαθούμε να βρίσκεται στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα. Στο τέλος κάθε συνάντησης οι συμμετέχοντες φεύγουν με την δική τους δημιουργία!
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και ώρες, οι οποίες θα γνωστοποιούνται στο κατάστημά μας και σε αυτό τον διαδυκτιακό τόπο. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Θα μας βρείτε στον πεζόδρομο της Λευκάδας, λίγα μόνο μέτρα μακριά από την κεντρική πλατεία της πόλης. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου